SPECTACOL DE POEZIE - O NOUĂ FORMĂ DE ACTIVITATE CULTURALĂ - VULPE, director BP „O. Ghibu", Elena (BIBLIOPOLIS, 2021)
Activitate practică Acţiunea culturală „aPârOESIEs", iniţiată de „Centrul Naţional al Cărţii" din Franţa în cadrul Programului „Lire en fete" şi desfăşurată în incinta bibliotecii noastre a avut printre organizatori pe cei mai fideli promotori ai Francofoniei: Alianţa Franceză (reprezentant - Emmanu- el Samson) şi Editura Cartier (redactor- şef Emil Galaicu-Păun). A înscris în peisajul cultural autohton, cu titlu de debut, o nouă formă de activitate, care a suscitat un interes deosebit şi care merită să fie practicată - recitalul de poezie interactivă, poezie-aperitiv.