LA MIJLOC DE AN ANIVERSAR - SCOBIOALĂ, manager, Departamentul Relaţii Publice, Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”, Genoveva (BIBLIOPOLIS, 2021)
Suntem la jumătatea lui 2002, an în care ne desfăşurăm activitatea sub un semn aparte - aniversarea a 125-a de la fondarea Bibliotecii Municipale. Pe lîngă pregătirea manifestărilor prilejuite de această dată importantă, colectivul bibliotecii îşi îndeplineşte sîrguincios şi activitatea cotidiană: - prestează un număr divers de servicii, oferind cea mai recentă informaţie prin folosirea cît mai eficientă a tuturor resurselor; - organizează catalogul electronic al noilor intrări şi a celor retrospective; - organizează diverse manifestări culturale ce contribuie la valorificarea patrimoniului de care dispunem, transformînd, astfel, biblioteca dintr-un centru informaţional într-un spaţiu al comunicării şi contactelor.