SONDAJ DE OPINIE PROVOCAREA VERII - JAVELEA, șef, Secția monitorizare și evaluare, Svetlana (BIBLIOPOLIS, 2021)
Programul Provocarea verii, implementat în această vară la BM, a fost o adevărată provocare atât pentru bibliotecari cât și pentru chișinăuieni. Implicarea bibliotecarilor a fost totală, dedicația – incomensurabilă, efortul – enorm. Din acest motiv, BM a dorit să cunoască opiniile și impresiile participanților vis-à-vis de program: de unde au aflat despre program, ce au învățat, ce le-a plăcut cel mai mult, cât de mulțumiți au fost de oferta tematică propusă, de performanțele bibliotecarilor și dacă ar recomanda acest program prietenilor. În acest scop, Secția monitorizare și evaluare a inițiat un sondaj în care am solicitat doritorilor să răspundă cu sinceritate la câteva întrebări.