IMPRESII, CONCLUZII ȘI PĂRERI: FEEDBACKUL PROGRAMULUI PROVOCAREA VERII - JAVELEA, șef, Secția monitorizare și evaluare, Svetlana (BIBLIOPOLIS, 2021)
Vara 2019 la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” a fost plină de viață! Mii de copii, mai exact 2790, au ales să petreacă vara la bibliotecă, participând la programul Provocarea verii. Pe parcursul celor 50 de zile, cât a durat programul, am adunat de la participanți și părinții acestora, de la voluntarii implicați impresii și gânduri, rugându-i să-și expună pe scurt părerea despre program, despre competențele, abilitățile și cunoștințele pe care le-au dobândit, despre experiențele și emoțiile pe care le-au trăit la bibliotecă, lucru ce a permis de a avea un feedback chiar la sfârșitul zilei, motivant și util mai ales pentru bibliotecari. Bibliotecarii au dat dovadă de creativitate și au colectat impresii și în format video, individuale și în grup. Cred că depinde de perseverența și responsabilitatea echipei de a motiva utilizatorii să lase un feedback.