MEDIATIZAREA PROVOCĂRII: PREZENȚA NOASTRĂ ÎN MINTEA ȘI VĂZUL CITITORILOR - IOVU, șef, Secția promovare și comunicare, Tatiana (BIBLIOPOLIS, 2021)
În Anul promovării imaginii bibliotecii în comunitate Biblioteca Municipală a lansat programul estival Provocarea verii, care a cuprins un șir de activități educative, cognitive, ludice, cu o tematică foarte variată: de la istorie, cultură, știință până la sănătate, tehnologii informaționale și astronomie. Ușa bibliotecii a fost mereu deschisă, iar participanții au putut explora la maximum amalgamul de evenimente inedite.