TENDINȚE ȘI CONCEPTE GLOBALE ÎN REALIZĂRILE PROVOCĂRII VERII - KULIKOVSKI, Conferențiar universitar , Lidia (BIBLIOPOLIS, 2021)
Inspiră, Implică, Împuternicește, Conectează – sunt concepte-tendințe globale care activ devin noi roluri ale bibliotecii publice. Este și tema Congresului IFLA 2020, or, nu întâmplător IFLA promovează tema – în titlurile alese setează tendințele emergente ca direcții de dezvoltare biblioteconomică și orientare strategică.