UN PARTENERIAT BUN ÎNCEPE CU O INIȚIATIVĂ PUTERNICĂ - COȘERI, director adjunct, Tatiana (BIBLIOPOLIS, 2021)
Lumea noastră complexă, interconectată și în schimbare rapidă necesită noi moduri de a gândi și de a lucra, noi abordări în modelarea viitorului de comunități inteligente. Pentru a face față provocărilor colaborarea intersectorială este iminentă. Există în mod inevitabil o motivație pentru căutarea partenerilor – „împreună mai bine” pentru maximizarea beneficiilor facem lucruri pe care nu le-am putea face singuri, ne extindem competențele și dezvoltăm experiențe.