CITITUL – ELEMENT DISTINCT ȘI DEFINITORIU ÎN PROGRAMUL PROVOCAREA VERII - BUTUCEL, director adjunct, Elena (BIBLIOPOLIS, 2021)
Programul Provocarea verii a făcut ca cei ce au ales să se implice și să participe activ în acest program complex, au savurat acea odihnă combinată cu lectura cărților preferate scrise de cei mai îndrăgiți autori.