PROVOCAREA VERII, PROGRAM STEAM ESTIVAL: GHID METODOLOGIC DE IMPLEMENTARE - KULIKOVSKI, director adjunct, conf. univ. , Lidia (BIBLIOPOLIS, 2021)
Revoluțiile tehnologice ne oferă o rară oportunitate de a ne revizui, la nivel fundamental, felul în care trăim, gândim și muncim. Suntem familiarizați cu schimbări de perspectivă, cu schimbări de roluri, forme și metode de muncă, cu schimbarea preferințelor noastre și a utilizatorilor noștri. Modificările pentru activitatea de vară la BM „B.P. Hasdeu” aduc poate cea mai drastică schimbare / transformare de abordare, de atitudine și de comportament față de obiceiurile înrădăcinate adânc în ființa noastră profesională.