MIEZUL VERII, MIEZUL PROVOCĂRII - KULIKOVSKI, conf. univ., director adjunct, Lidia; KULIKOVSKI, conf. univ., director adjunct, Lidia (BIBLIOPOLIS, 2021)
Simplu, Programul Provocarea verii a avut ca scop dezvoltarea competențelor, abilităților de a crea, a explora, a inova și de a le aplica în viața de zi cu zi la copii și adolescenți. Dar dacă intrăm în miezul acestui program, în miezul rezultatelor înregistrate, observăm că a fost mult mai mult decât simpla dezvoltare a abilităților. Provocarea verii a fost un program cu impact valoric comunitar și instituțional mai mare decât celelalte programe ale BM luate împreună.