VLAD POHILĂ – COLOANA VERTEBRALĂ A REVISTEI BIBLIOPOLIS - HARJEVSCHI, director general, Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, Mariana (BIBLIOPOLIS, 2020)
Stilul pragmatic și vizionar al lui Vlad Pohilă a devenit incontestabil pentru Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, mai ales pe paginile revistei BiblioPolis. Concretețea analizei subiectelor, varietatea tematicelor, dragostea de lectură mereu au captivat și au impresionat comunitatea bibliotecară, deschizând noi orizonturi, amplificând zelul profesional și trezind interesul pentru lectură în paginile revistei.