CHIȘINĂUL ÎN FILME: STUDIU FILMOGRAFIC - FOIU, șef, Secția „Memoria Chișinăului”, Taisia (BIBLIOPOLIS, 2020)
La finele lunii noiembrie 2019, a ieșit de sub tipar o lucrare, elaborată sub egida Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, Secția „Memoria Chișinăului”, care continuă seria de publicații dedicate Chișinăului – Colecția „Chișinăuiana”. Anterior au apărut: Chișinăul în literatură, Chișinăul în pictură, Chișinăul în teatru. Este vorba de studiul filmografic Chișinăul în filme1, semnat de Larisa Ungureanu, dr. în studiul artelor, care a desemnat prezența Chișinăului în cinematografie.