BOGDAN PETRICEICU HASDEU ȘI C.I. ISTRATI: PRIETEN-MEDIUM - BESCIU, Biblioteca UMF „Carol Davila”, București, Maria (BIBLIOPOLIS, 2020)
În acest articol mi-am propus să scot în evidență personalitatea marcantă a celui care a fost medicul și chimistul C.I. Istrati, dar, nu în ultimul rând, prietenul cel mai bun al lui Bogdan Petriceicu Hasdeu, alături de pictorul Nicolae Grigorescu.