15 ANI DE ACTIVITATE A BIBLIOTECII „ȘTEFAN CEL MARE” - GAMARȚA, șef, Filiala „Ștefan cel Mare”, Lilia (BIBLIOPOLIS, 2020)
În toamna anului 2019, Biblioteca „Ștefan cel Mare” a împlinit 15 ani de activitate. Aniversarea a fost celebrată la 12-13 noiembrie, în incinta bibliotecii de pe bl. Decebal nr. 91. Evenimentul s-a desfășurat cu genericul „Descoperă-ți, dezvoltă-ți și folosește-ți punctele forte!”.