ELEVII SECOLULUI XXI - OSTAȘEVSCHI-URECHE, șef sector, Filiala „Ovidius”, Ana (BIBLIOPOLIS, 2020)
„Seniorii”, așa le zicem când vine vorba de-o clasificare de vârstă. Despre ei am putea trasa multe linii de subiect. Experiența de viață prevalează, iar povestea se așteaptă a fi scrisă. Deși povestea lor a început cu mult înainte, noi o vom divulga pe cea auzită între pereții Casei Cărții din șoseaua Hâncești, Biblioteca „Ovidius”.