ADOLESCENȚII CHIȘINĂULUI CITESC ROMANUL UN SECRET ÎN LOS ANGELES - ROGAC, Raia (BIBLIOPOLIS, 2020)
La Biblioteca „Onisifor Ghibu”, filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău, în cadrul Programului de lectură „Chișinăul citește”, ajuns la cea de-a XVI-a ediție, a avut loc o întâlnire a cititorilor cu Doina Postolachi, autoarea romanului Un secret în Los Angeles. Scriitoarea a venit de la București special pentru a sărbători împreună cu tinerii cititori lansarea noului volum.