ABILITĂȚILE BIBLIOTECARILOR UTILE ÎN ANUL 2020 - MARQUINA, Madrid, Julián (BIBLIOPOLIS, 2020)
Ai gândire critică, inteligență emoțională, comunici cu alte persoane, poți lua decizii… Acestea sunt câteva abilități care vor fi cele mai solicitate angajaților în anul 2020. Abilități ce contează pentru bibliotecari. Fără îndoială, pregătirea și formarea au avantajele lor. Avantajele constau în încercarea de a merge mai departe (în măsura posibilităților), cu un pas înaintea cerințelor actuale și unde adaptarea este cheia lumii biblioteconomice.