O FRUMOASĂ ȘI IREPETABILĂ REUNIUNE DE „SUFLET PENTRU SUFLET…” - CAPIȚA, șef serviciu, Filiala „Transilvania”, Ludmila (BIBLIOPOLIS, 2020)
De Ziua Mondială a Scriitorului, la Filiala „Transilvania” s-a adunat multă lume bună: interpreți și compozitori talentați, poeți, scriitori, jurnaliști, pictori de pe ambele maluri ale Prutului, din Bulgaria, Austria, Canada. Ei au participat la Gala Premiilor Uniunii Internaționale a Oamenilor de Creație, ediția a II-a, o sărbătoare a Culturii neamului românesc, organizată și moderată de către poeta Renata Verejanu, președinte-fondator al Uniunii.