CHIȘINĂUL CITEȘTE TREI CĂRȚI ODATĂ… - ROGAC, Raia (BIBLIOPOLIS, 2020)
La Sediul Central al Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău a avut loc conferința tematică dedicată startului celei mai mari campanii de lectură Chișinăul citește, moderată de directorul general al acesteia dr. Mariana Harjevschi, la care au fost prezentate cele trei cărți, desemnate pentru actuala ediție, a XVI-a: Grădina de sticlă, autoare Tatiana Țîbuleac; Un secret în Los Angeles, de scriitoarea Doina Postolachi și pentru cei mai mici cititori – Prietenii mei dragi, avându-l în calitate de autor pe marele compozitor Eugen Doga care, prezent la activitate, cu lux de amănunte și-a mărturisit dragostea reciprocă față de cei doi prieteni patrupezi – câinele și pisica, aceștia i-au adus inepuizabile momente de bucurie, de fidelitate și de sinceritate.