ACTIVITĂȚI ORGANIZATE PENTRU STUDIEREA LIMBILOR STRĂINE LA FILIALA „ȘTEFAN CEL MARE” - CANȚÎR, șef serviciu, Filiala „Ștefan cel Mare”, Lilia (BIBLIOPOLIS, 2020)
Pornind de la necesitățile membrilor comunității, având în vedere domeniile de interes al utilizatorilor, la Filiala „Ștefan cel Mare” au fost inițiate cinci servicii de studiere a limbilor: „Engleza pentru mic și mare”, „Parlons français”, „Deutsch”, „Italiano Vero”, dar și un serviciu de studiere a limbii române pentru alolingvi „Limba care ne unește” la care au participat opt utilizatori unici cu 40 de lecții. Pe parcursul anului 2018, utilizatorii bibliotecii au beneficiat de instruiri la patru servicii moderne cu studierea limbilor străine: franceză, engleză, germană și italiană. În plus, tot în incinta bibliotecii, au 80 Biblioteca Municipală „Bogdan Petriceicu Hasdeu” fost desfășurate 104 activități, de care au beneficiat 58 de utilizatori unici.