COPIII Şl CĂRŢILE - POHILĂ, Vlad (BIBLIOPOLIS, 2020)
S-ar părea că e un subiect ce ne vizează mai puţin; un subiect care intră mai puţin în raza de atenţie a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu". Doar avem în republică o solidă Bibliotecă Naţională pentru copii - „Ion Creangă", avem cîteva sute de biblioteci în şcoli şi licee şi parcă acestea ar avea menirea de a se preocupa primordial de subiectul amintit de noi în titlul prezentului editorial.