BLOGUL DE BIBLIOTECONOMIE Şl ŞTIINŢA INFORMĂRII: PRIMELE BILANŢURI - OSOIANU, Vera (BIBLIOPOLIS, 2020)
Pe 27 aprilie curent a avut loc lansarea Blogului de biblioteconomie şi ştiinţa informării. Primele rezultate sunt destul de optimiste. Pe parcursul primei luni, au fost postate 67 informaţii, care reprezintă tot spectrul de probleme ce ţin de bibliotecă, bibliotecari, lectură, carte etc. Blogul a fost accesat de 3036 de ori. Au fost înregistrate 47 comentarii de la specialişti în domeniu, în mare parte, bibliotecari, reprezentanţi ai tuturor tipurilor de biblioteci, care exprimă susţinere, dar şi sugestii de îmbunătăţire. Vom încerca să răspundem tuturor întrebărilor şi să aplecăm urechea la toate sfaturile şi sugestiile utile. Este foarte important că în aceste discuţii profesionale se implică şi bibliotecarii din spaţiul rural, accesul cărora la tot felul de informaţii şi evenimente este, sau a fost, până la apariţia internetului, mai limitat.