LECTURA – O TREAPTĂ A SUCCESULUI - CANȚÎR, șef serviciu, Filiala „Ștefan cel Mare”, Lilia (BIBLIOPOLIS, 2020)
Există un număr mare de cărți care ne captivează chiar de la primele pagini citite, ne aduc în lumea lor sau ne pun în pielea personajelor și, pas cu pas, începem să trăim viața lor, ne determină să medităm asupra ideilor dezvăluite în text și care, într-un final, produc emoții deosebit de puternice. Starea de captivitate magică și hipnotizantă în care ne transpunem inconștient ne dă posibilitatea trăirii unor vieți paralele și asta se face, tot așa, dintr-o carte în alta și dintr-o viață în alta.