Abordări ale managementului la Biblioteca Municipală "B. P. Hasdeu" - KULIKOVSKI, Lidia (BIBLIOPOLIS, 2020)
La Biblioteca Municipală "B. P. Hasdeu" (în continuare BM) managementul este un proces continuu mai mult de 13 ani. În această perioadă noi am lucrat asupra diferitelor aspecte ale managementului, cum ar fi: misiunea bibliotecii, valorile, măsurarea performanţei, productivitatea, motivarea personalului, planificarea strategică, satisfacerea utilizatorilor, normarea, analiza costurilor, calitatea, modificări organizaţionale.