Cartea profesională la Chişinău - BULUŢĂ, Gheorghe (BIBLIOPOLIS, 2020)
Deşi situaţia românilor s-a deteriorat în ultimii ani în Republica Moldova, colegii noştri, oamenii de bibliotecă, nu numai că-şi fac bine meseria, dar şi produc o serie de lucrări ce merită să fie cunoscute şi la noi. Cu prilejul aniversării, în 2002, a 125 de ani de existenţă a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chişinău, am primit din partea doamnei Lidia Kulikovski, director general al BM şi preşedinte al Asociaţiei bibliotecarilor din Republica Moldova, mai multe volume realizate sub egida ştiinţifică a bibliotecii şi de către personalul acesteia.