NU DOAR UN BIBLIOMANNU DOAR UN BIBLIOMAN - RUSU, Nicolae (BIBLIOPOLIS, 2020)
Despre volumul Disecarea cărților: Recenzii, consemnări, prefețe, postfețe, (editat de Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, Chișinău, 2018, 382 pag.) de Vlad Pohilă.