Despre plăcerea de a prezenta publicului cititor o carte - POHILĂ, Vlad (BIBLIOPOLIS, 2020)
În toată această „poveste”, cel mai mult contează să ai o carte (sau mai multe) care să-ți placă, să te fi impresionat lectura ei / lor. După aceasta, vine și dorința de a o / a le prezenta sau recomanda și altora. Dar cum să o facem? se vor întreba unii, intrigați de acest subiect. Destul de simplu, dar, oricum, cu ceva efort, leam răspunde noi. Modalități există, dacă nu 1001, și nici 101, atunci cu certitudine – extrem de multe, de ordinea zecilor.