CULTURA INFORMAȚIEI: STUDII, CERCETĂRI, TEORII ȘI PRACTICI - KULIKOVSKI, Conf. univ. dr., Lidia; POHILĂ, Vlad (BIBLIOPOLIS, 2020)
Avem marea bucurie şi plăcere să vă prezentăm o ediţie specială a revistei de biblioteconomie şi ştiinţe ale informării BiblioPolis a Bibliotecii Muni- cipale „B.P. Hasdeu”. Începând cu acest an, Colegiul de redacţie de comun acord cu Consiliul ştiinţific al revistei au hotărât, cu sprijinul administraţiei BM, să editeze unu-două numere tematice, adăugătoare celor patru, trimestriale. Primul număr tematic este consacrat „Culturii informaţionale”, astfel articulând politica editorială a revistei la tendinţele şi priorităţile profesionale. Ţinem să menţionăm că revista s-a îmbunătăţit: şi-a schimbat designul, şi-a revizuit structura, şi-a înnoit componenţa Colegiului de redacţie şi a Consiliului ştiinţific, şi-a mărit cantitatea conţinutului ajungând la un volum de 160+ pagini.