PREZERVAREA PATRIMONIULUI NAȚIONAL CULTURAL: Studiu de caz: Biblioteca Națională a Republicii Moldova - COSOVAN, Secția Carte veche și rară, Biblioteca Națională a Republicii Moldova, Veronica (BIBLIOPOLIS, 2020)
Subiectul studiului abordat vizează prezervarea patrimoniului cultural în cadrul Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova. Obiectivele cercetării sunt identificarea principalelor orientări ale domeniului în cauză în instituția dată dar și determinarea perspectivelor implementării activităților de prezervare pentru salvgardarea patrimoniului cultural.