ROLUL FORMĂRII ÎN DEZVOLTAREA COMPETENȚELOR PROFESIONALE ALE BIBLIOTECARILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA. STUDIU CALITATIV - POVESTCA, specialist principal, Biblioteca Națională a Republicii Moldova, Lilia (BIBLIOPOLIS, 2020)
Cercetarea s-a axat pe opiniile formatorilor privind identificarea, dezvoltarea și recunoașterea competențelor profesionale ale personalului de bibliotecă, orientat spre actualizarea permanentă a cunoștințelor profesionale, iar procesul de formare profesională continuă devine o prioritate în domeniu.