Vera Crăciun – poeta „Florilor dulci de cireșe amare” - OSTAȘEVSCHI-URECHE, Ana (BIBLIOPOLIS, 2025)
Articolul prezintă colaborarea dintre Biblioteca „Ovidius” și poeta Vera Crăciun, care a început în toamna anului 2013 cu lansarea cărții „Flori dulci de cireșe amare”. De-a lungul anilor, Vera Crăciun a devenit o prezență constantă în Bibliotecă, aducând bucurie și lumină prin versurile sale. Poeta a lansat diverse cărți și a participat la numeroase întâlniri cu elevii și cititorii, interacțiunile sale fiind mereu pline de căldură și afecțiune.