Aniversarea a 45 de ani ai Bibliotecii „Vissarion Belinski”: o sărbătoare a durabilității și inovației - BALANESCU, Alina (BIBLIOPOLIS, 2025)
Pe 23 martie 2024, Biblioteca „Vissarion Belinski”, filiala Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, a sărbătorit 45 de ani de activitate. De-a lungul acestor ani, biblioteca a devenit un centru de cunoaștere, cultură, divertisment și socializare pentru comunitate. Biblioteca oferă acces gratuit la o colecție vastă de cărți, reviste, ziare și materiale digitale, democratizând astfel cunoașterea pentru toți membrii comunității. În cadrul bibliotecii se organizează cluburi, ateliere de lectură și creație, întâlniri cu scriitorii, diverse evenimente socio-culturale.