Biblioteca „Onisifor Ghibu” – la trei decenii de activitate și rezistență - CIOCHINĂ, Mircea (BIBLIOPOLIS, 2025)
Articolul explorează dezvoltarea remarcabilă a Bibliotecii „Onisifor Ghibu” în ultimele trei decenii, subliniind transformarea sa într-un spațiu cultural dedicat promovării limbii și identității românești. Printre inițiativele de succes ale bibliotecii se numără diversele activități și evenimente menite să încurajeze lectura și să pună în lumină personalități marcante ale culturii. Acest angajament continuu reflectă rolul bibliotecii în educație și în dezvoltarea comunității.