Dezvoltarea abilităților sociale și cognitive prin jocurile de societate - CIOBANU, Liuba (BIBLIOPOLIS, 2025)
Articolul analizează rolul și impactul jocurilor de societate în dezvoltarea socială și cognitivă, evidențiind valoarea acestora ca activități ludice în spațiile educaționale și comunitare, în special în biblioteci. Autoarea subliniază că jocul poate fi un instrument esențial în dezvoltarea competențelor copiilor și adolescenților, punând în evidență potențialul bibliotecilor ca spații moderne de învățare interactivă și de socializare.