Bibliotecile publice ca destinație turistică - PILCHIN, Ivan (BIBLIOPOLIS, 2025)
Articolul examinează bibliotecile publice ca destinații turistice, subliniind atât valoarea lor culturală, cât și influența asupra profesioniștilor din domeniul biblioteconomic. Autorul oferă o analiză interdisciplinară a fenomenului, evidențiind conexiunea dintre turism, arhitectură și educație profesională.