Elaborarea conținutului unei reviste digitale de către bibliotecari: Vademecum - PILCHIN, Maria (BIBLIOPOLIS, 2024)
Un ghid de realizare a unei reviste online care vizează activitatea biblioteci. Autoarea ne prezintă pași de elaborare, grupul țintă, recomandă subecte de conținut, punând un accent pe promovarea produsului.