Instruiri de securitate cibernetică la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” - BULDUMA, Gabriela (BIBLIOPOLIS, 2024)
Articolul se concentrează pe instruirile de securitate cibernetică, organizate de Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” pentru bibliotecari și utilizatorii bibliotecii în prima parte a anului 2024. Instruirile sunt parte a Campaniei „SigurantaDigitala.md”, organizate de Proiectul „Asistență Rapidă în domeniul Securității Cibernetice pentru Republica Moldova” (finanțat de Uniunea Europeană) și ATIC.