Biblio Polis - Vol. 24 (2007) Nr. 4 (Serie nouă)  
ARHIVA  
OAMENI ŞI CĂRŢI / ЛЮДИ И КНИГИ / PEOPLE AND BOOKS
Aurica Florea, educatoare, Natalia Budeanu, Veronica Hîncu, Liliana Pascal, Ecaterina Schiţanu
Duminici minunate

Asistînd la prima şedinţă a „Clubului Tinerei Familii” am rămas cu impresii foarte bune. Este un program care va ajuta tinerele mame să înveţe împreună cu copiii lor, să acumuleze cunoştinţe noi.

Aurica Florea, educatoare

Sunt foarte mulţumită pentru ce s-a realizat în aceste duminici la bibliotecă şi CCAII. Copilul meu a fost tentat de programele pentru calculator ce conţin: poveşti, jocuri instructiv-educative, puzzle, cărţi de colorat. Vă mulţumim.

Natalia Budeanu

Mă bucur că în cadrul orelor de lectură, orelor de desen şi de voie bună copilul meu a avut posibilitatea de a se dezvolta intelectual. Sunt încîntată că putem utiliza echipamente moderne.

Veronica Hîncu

Am fost foarte impresionată şi bucuroasă văzîndu-mi copiii atraşi şi interesaţi de cărţile, programele interactive: “Hai să ne jucăm şl să învăţăm pe calculator alfabetul”, “Matematica: adunarea şi scăderea”. Suntem foarte mulţumiţi de aceste activităţi, atît eu cît şi copiii mei.

Liliana Pascal

La bibliotecă şi CCAII a fost minunat. Acasă nu reuşeam atît de bine să mă ocup cu copilul meu. Aici fetiţa mea a învăţat multe ghicitori, zicători, şi-a dezvoltat aptitudinile în desen, dar cel mai mult i-a plăcut să înveţe alfabetul la calculator.

Ecaterina Schiţanu